Tietoja minusta

Oma kuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tarinamatto tarinoita 2011 osa 2

Yksi tarinamatto teemana liittyvä oli punaisen paraatimaton teko. Mattoloimi ei ollut kovin leveä mutta kuteena käytettiin punasävyisiä räsykudetta. Mattoa kudottiin eri Taitokeskuksen asemilla tällä Varsinaissuomessa. jokainen kutoja sai kertoa ja kirjate ne ylös omia mietteitä kudonnan aikana. kutojia oli monia jotkut kutoivat muutaman sentin toiset muutaman metrin. Olin kerran paikalla kun päiväkotilapset kutoivat muutaman sentin vuorollaan.

Taulusta löytyy jokaisen kutojan nimi etunimellä, kaikki kun eivät ilmaisseet sukunimeä. Paraati mattoa yritettiin tehdä yhteistuumin 500metriä ihan niin paljon ei tullut mutta paljon ei jäänyt uupumaankaan metrejä.
Oli mukava kutoa yhteistä mattoa. Jokaisen osuus oli tärkeä vaikka olisi ollut pienikin matka. Niin ja mihin tämä pitkämatto päätyi ? Matto oli kuukauden päivät Kakolanmäessä joutomaassa. Seuraavassa osassa lisää siitä sitten.

2 kommenttia:

  1. Ihana kertomussiitä kuinka yhdessä saamme paljon aikaan.

    VastaaPoista
  2. Todella ihania ja mahtavia tällaiset yhteiset tapahtumat. Tunne siitä, että kuulutaan samaan porkkkaan ja sitten siinä lisäksi saadaan siirrettyä jälkipolville tietoja ja taitoja.

    VastaaPoista