Tietoja minusta

Oma kuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Oli taas pakko..........Oli taas pakko päästä kutomaan kangaspuilla. Niin pakko ja pakko. Kukaan ei käske ja kaapit on täynnä entisiä töitä, mutta..............on niin mukava aina välillä kutoa ja edellisestä kutomisesta on jo kulunut aikaa. Tällä kertaa taas näitä pannunaluisia, mitä on niin mukava antaa tuliaisina tarvittaessa.

Toinen asia on sitten milloin saan nämä ja edellisetkin pannunaluset tehtyä loppuun. Viimeistelytyöt kun kestää minulla aina. Ei niissä kauan menisi kunhan vaan saisi tehtyä.Muitakin viitävaille valmiita töitä löytyy kapeista.

Niin ja näitä pannunaluisia tuli taas kudottua muutama lisää ja aikaa ei kulunut kauan kutoessa.

4 kommenttia:

 1. Hei, onpas hyvän näköisiä pannunalusia tulossa. Onko loimena juutti vai pellava? Ja mistä noin tasasia puulaskoja tai keppejä saa? Olisi kiva kokeilla tällaistakin työtä. Terv. Tarja/Kankuritar

  VastaaPoista
 2. kauniilta näyttävät nuo tulevat pannunaluset.

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja hienoa työtä jälleen!

  VastaaPoista
 4. Tässä on loimena kerrattu pellava. juuttiloimeenkin olen kutonut näitä mutta pellava on moninverroin parempi ei katkeile niinkuin juutti ja lopputuloksesta tulee siistimpi. Ilmeisesti ihan tavallisesta rakenustavaraliikeestä voi palikoita hankkia. Tässä on lastun tapaisia mutta aikaisemmin olen käyttänyt pyöreitä puutikkuja. ja voihan myös metsästä hankkia suoraan, paju varmaan silloin olisi hyvä.

  VastaaPoista