Tietoja minusta

Oma kuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

tiistai 8. toukokuuta 2012

Verho valmistuiUrakka on nyt takana! Ja tietysti tein liian pitkän, no toisalta hyväkin että ylhällä on kiinnetyskohdassa painoa kun on noin 10cm.n taite. Ikkunat sain vauhdilla pestyä kun odotti verhoja. Nyt vaan pitäisi saada muuten kammari siivottua. Kai tämä verhon neulominen jäi päälle kun olen aloittanut jo uuden tekoa, kylläkin paljon kapeampaa. Siitä sitten myöhemmin enemmän.
Niin miksi neulon,virkkaan, kudon jne on kai montakin syytä.Ensinkin se vaan on niin kivaa! Niin ja kaikenlainen käsillä tekeminen on vastapainoa työlle ja vaikeiden elämäntilanteiden viidakoissa elämisessä. Tällähetkellä se antaa lohtua kun seuraan vierestä äitini elämänlangan hiipumista.

4 kommenttia: