Tietoja minusta

Oma kuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

lauantai 5. toukokuuta 2012

Tyynyjä hetekkaan


Kun vielä mietin miten vuoraisin hetekkasohvani, niin olen alkanut tehdä tyynyjä sen seuraksi. Minulla on ollut muutama kerä paksua pompulalankaa. Neulomisen ja purkamisen vuorotelulla sain valmiiksi yhden tyynyn, mutta toiselle kävi näin.

lanka loppui ja jatkoin toisella mistä ei olisi tullut yhtäkokonaista. Tähän menee aika paljon lankaa ja pompulalangat ovat pikkuhiljaa loppumassa kaupoista. Osasta jo loppuneetkin. Toiverikkaana ajattelin Tallinasta löytävän vaikka mitäväriä tätä lankaa. Mutta toisin kävi. Viimeisestä lankakaupasta missä kävin vanhankaupunginpuolella oli pompulalankaa ja vielä aika samanväristä kuin tuo kirjava.Ostin kaikki ja saan kai niistä kaksityynyä tehtyä ehkä. Kunhan tästä verhojen neulomisesta selviän niin alkaa koristetyynyjen päällisten teko taas.

1 kommentti: