Tietoja minusta

Oma kuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pannunalusia kangaspuissa kutoen
Näitä pannunalusia syntyy todella nopeasti. Ylensä teen 3-4 yhteen kudontakeskuksen loimeen. Tähän kudotaan noin 6cm päärmevaraa ja sitten joka kapulan väliin kaksilankaa.Tälläkinhetkellä on muutama kudotuna kotona, mutta viimestelytyöt tekemättä. Näitä on helppo antaa lahjaksi, tuliaisiksi jne. Valkoinen on tarkoitettu puhtaalle kattilalle aluseksi. Yritän pitää näitä aina vähän kotivarana. Pitäisi saada tehdyksi loppuun keskeneräiset ja mieli tekisi taas käydä katsomassa minkälaisia pannunaluslomea on kudontakeskussessa taas.

7 kommenttia:

 1. Ihana idea,
  tuommoinen pitempi voisi olla myös hyvä "liina" ruokapöydän keskelle johon saisi ruokapadat ja kattilat riviin tarjolle.

  VastaaPoista
 2. Mulla on tulossa kuvia pidemistäkin, kunhan kerkijän laittaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi nättejä. Mulla tuli kans heti liina mieleen:) Kiitos kun tulit lukijakseni, toivottavasti viihdyt.

  VastaaPoista
 4. Vautsivau! Mistä tollaisia kapuloita oikeen saa? Oon aina halunnut tehdä tuollaisia!

  VastaaPoista
 5. kapuloita ostin kudontakeskuksesta. Mutta varmaan niitä saa ostettua missänyt myydään puukeppejä. Voipa saada pilkottunakin tai sitten itse pilkkoa pienemiksi, sopivan pitkiksi.Sellainen 1,5-2cm yli kummastakin päästä on aika sopiva.

  VastaaPoista
 6. Nämä tikkuliinat on ihania. Ja niin nopeita tehdä!
  Minä olen käyttänyt ihan grillitikkuja tai mitä saslik-tikkuja ne nyt olikaan. Ja moni on kutonut myös pajunoksista.
  Ei tule "kuteille" paljon hintaa, kun halpa-hallista hakee 100 kpl:n pussillisen eurolla-parilla :)

  VastaaPoista
 7. Ei näihin paljon kudetta mene. Juu mäkin olen nähnyt pajusta tehdyn muistakseni poppanaliinan. Tosi nätti oli.

  VastaaPoista