Tietoja minusta

Oma kuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

maanantai 20. elokuuta 2012

Purkamalla parasMikäs sellainen käsityö on mitä ei välillä puretaisi.
 Nämä korit tein jo jokinaika sitten, mutta kun tarkemmin katsoin ne oli turhan löysiä, ei muuta kuin purkamaan ja paljon pienempi virkkuukoukku käteen. Aikaisemmin koreja oli kolme mutta nyt ne supistui kahteen pienemmällä koukulla.  Mulla on senverran löysä käsiala, että ohjeiden suosittelemat 8-10 virkkuukoukut ovat mulle turhan suuret. Siinä missä muut kai käyttävät 8 numeroista , minä teen nelosella tai vitosella että saisin jämäkämmän korin.

2 kommenttia:

  1. Ain välillä pittää purkaa ja tehä uuvestaan, korit on nättejä edelleenkin.
    Miullakin on tuo sama ongelma virkkaan liian löysää jos käytän suositeltua koukkua.

    VastaaPoista
  2. Tämä on niin totta. Minulla on aina töitäni purkaessa mielessäni sananparsi, jonka ilmeisesti mummoni joskus on joskus tokaissut: On se meilän tyttö hyvä; sen se purkeloo minkä se ompeloo!

    Hauskaa, että löysit blogiini. :) Jään tänne kurkistelemaan muitakin kirjoituksiasi.

    VastaaPoista