Tietoja minusta

Oma kuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

torstai 30. elokuuta 2012

Kiitos

Olen ihan ihmeisään kun sain tunnustuksen. Kiitos Marjutille tästä!
Minä taas annan tunnunstuksen Kangaspuilla kutoen Tarjalle, Kankuritarille, Pakisen mitä pakisen Koso-tädille, Pellavasydämen Merville ja Räsy-ym.virkkausjuttuja Margsanille. Olisihan ollut vaikka kuinka monta ihanaa blogia mille olisi voinut antaa tämän tunnustuksen mutta nämä tällä kertaa.


Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen
2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä
3. Kopio Postit ja liitä blogiisi
4. Ole iloinen saamstasi tunnustuksesta viakka sen onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin


Voi kun olen onneton tällaisten tehtävien kanssa. Anteeksi jos kaikki ei ole mennyt ihan sääntöjen mukaan.Toinen asia mikä ei ole minulle tällä blogimaailmassa vielä avautunut ovat haasteet. ( Anteeksi tyhmyyteni ) mitä ne ovat ja miten niihin osallistutaan? Voi voi on maailmassa monta, monta ihmeellistä asiaa....................

5 kommenttia:

 1. Nii ain, kiitos tunnustuksesta! Ja yhtä tyhmä olen noiden linkitysten kans, joten samas venees soudetaan!!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ! olen niin iloinen kiitoksista.
  Tulin juuri kutomasta ja tämä oli päivän paras uutinen.
  Nyt yritän tosi kovasti tuon tekniikan kanssa =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, pitää hoitaa eteenpäin kunhan poika tulee jelppimään.

  VastaaPoista
 4. Heippa ja onnea tunnustuksesta!

  Haasteisiin osallistuminen riippuu kunkin haasteen säännöistä. On olemassa lukuisia erilaisia haastesivustoja, sekä kotimaisia- että ulkomaisia.

  Itse pidän Lauran korttihaastetta, johon voi osallistua myös muilla askartelutöillä kuin korteilla. Haastesivun oikeasta sivupalkista löytyy ohjeita osallistumiseen, sekä kunkin haasteen yhteydestä.

  http://laurankorttihaaste.blogspot.fi/

  Muita askarteluhaasteita löytyy esimerkiksi oman korttiblogini oikeasta sivupalkista

  http://laurankortit.blogspot.fi/

  Toivottavasti pääset näillä tiedoilla alkuun! Autan mielelläni, jos sinulla on jotain kysyttävää!

  Laura

  VastaaPoista