Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kuteita pitkin ja poikin
Kuteita,kuteita niitä on huushollini täynnä. Ostaessani kuteita en usemminkaan tiedä mitä niistä teen. On mukava katsella niitä ja antaa luovuudelle tilaa. Kun kudon mattoja en tee ylensä tarkoja piirustuksia miten teen vaan kutoessa suunnittelen ja lopputulos on itselleikin yllätys.Siis kaupassa en tiedä vielä mitä kuteista tulee.

2 kommenttia:

  1. Tuolta Tarjan blogista tänne osasin:)
    Arvaappas vain kuinka mulla nää kuteet ovat täällä ympäri huushollia ja vielä muuallakin. No niin.... niitähän tarvitaan jos kudotaan:)

    VastaaPoista
  2. juu kyllä niitä kuteita riittää, niin että kaksion tilat paukkuu. Aikoinaan kun äidin kanssa maalaistalossa kudottiin, niin kuteita kaikkia sorttia oli hurjasti. Sitten tuli aika ettei multa löytynyt enää yhtään kudetta, luulin ettei enää tulekaan, kunnes innostuin vanhan rakkaan harrastuksen pariin.

    VastaaPoista