Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kortien tekemistä 1


Korttien tekeminen on mulla koko huushollia valtaavaa hommaa. Kun en omista kovin isoa asuntoa, jossa olisi tilaa pitää aina esillä välineitä ja materiaaleja, Sitä haaveilen että olisi oma tila kortinteolle jossa voisi tehdä vaikka vain yhden kortin kerralla. Mutta kun ei ole sellaista tilaa, niin pitää tehdä kerralla paljon ja sitten kootava tavarat kaapiin piiloon. Nyt olen sitten leikellyt kuvia ja pohjapapereita laitellut korttipohjiin. Niin mukavaa kun kortien tekeminen onkin niin tämä huushollin valtava sekasorto ärsyttää.

Ennenkuin tähän vaiheeseen pääsen aikaa on kulunut kovasti.

2 kommenttia:

  1. Olet todellakin urakoinut kortteja!
    Itse leviän myös korttien ja muiden askarteluiden kanssa ympäri huushollia. Minulla on pienen pieni askastelupöytä makuuhuoneessa, mutta se on auttamattoman pieni ja sen ympäristössä on aina leväällään askartelutarpeita.=)

    VastaaPoista
  2. Nuo kortit ovat jostain aikaisemmasta korttiurakastani. Tämä nykyinen korttiurakka on vielä aika alkutekijöissä. Niin kai se on lähes kaikkien ongelma ettei ole riittävää tilaa korteille ja muille askartelulle. Ja jos sitä on niin tavaraa lisäntyy aina niin ettei mikään tila meinaa riittää.

    VastaaPoista