Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Vähän pääsiäiskäsitöitä


Ajattelin ensin etten tee mitään erityistä pääsiäiskäsitöitä. Toisten tehdessä käsityöklubissa rairuohoa,linaa ym en paljon katsonnut miten niitä tehdään. Mutta sitten innostuin niinpä syntyi muutama pääsiäis kori ja munakuppi. Uusi tuttavuus oli tuon vihreän kaitaliinan teko. Se on tehty ohkasesta paperinarusta puikolla 8. No muut tekevät 10 puikolla mutta mulla on niin löysä käsialla niin että puikon ja virkuukoukun kokoa on aina pienennettävä. Niin paperinaruliina ei ole vielä valmis vaan pitäisi löytää jostain mankeli. No kun saan liinan mankeloitua näkee lopputuloksen. Rairuoho tarvikkeet on hankittu, mutta en tiedä ehdinkö tehdä valmiiksi ennen pääsiäistä.Yritän tehdä paperinarusta ja nauhasta sitä rairuohoa. Perästä kuuluu tuleeko aikomuksesta totta.

3 kommenttia:

  1. Söpöjä munakuppeja sait aikaiseksi! Paperinarunurmikko voisi olla kiva, eivät tiputkaan kastuisi! :D

    VastaaPoista
  2. Nurmikko pitäisi olla kestävää,toisenakin pääsiaisenä vihreätä, mutta en tiedä kuinka se pölyntyy kaapissa.Munakuppien teko oli tosi nopeita. Pitää tehdä niitä lisää vielä.

    VastaaPoista