Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

maanantai 26. maaliskuuta 2012

IsoäidinneliöitäIsoäidinneliöitä on mukava virkailla. Tässä kuvia neliöistäni joista puuttuu vielä ainakin yksi kierros siis samalla värillä. En ole vielä päättänyt mitä niistä teen. Aika näyttää mitä lopulta syntyy. Hyvä tapa päästä langanpätkistä eroon.


Tämä yksi iso isoäidinneliö on jo löytänyt paikkansa asunnostani. Tässä on käytetty tavallista matonkudetta, vähän leprua kudetta mistä ei oikeen syntynyt koreja mutta mattoon se sopisi oikeen hyvin. Sen olen jo huomannut että virkatessa kuluu paljon enemmän matonkudeta kun kangaspuissa kudottaessa.

Näissä neliöissä on käytetty paksuinta ontelokudetta. Aikaisemmin olen kutonut ontelokuteella ja pitänyt siitä kun se ei pölise, mutta vaatii pesemisen ennen kutomisen. Hieman kankeata oli virkata näin leveästä kuteesta. Ensimmäisen maton tein kuudesta palasta ja viimeisen sen kokoisen mitä kuteista riitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti