Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

maanantai 19. maaliskuuta 2012


Tästäpä alkaa minun blogi kirjoittelu . Siis kuvia ja kaikenlaisia mietteitä käsityön tekemisestä. Kovasti yritän tehdä mutta lopputulos ei ole aina parasmahdollinen. Ensimmäiset sukat sai tässä kuussa valmiiksi 35 vuoden jälkeen. Siis kouluaikana olen viimeksi kutonut kuinkas muuten. Kankaan kudonta on enemmän ollut mun juttu mutta nyt olen laajentanut virkaukseen ja neulomiseen. Kortteja olen näperrellyt jo muutaman vuoden.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogimaailmaan!Voi kuinka minua kiehtoo tuo mattojen kutominen!

    Suulin nurkassa on kasa, josta pitäisi tulla mattopuut. Mielenkiinnolla yritämme kasata ne kevään tullen. Unelmana olisi, että oppisin edes pienen maton kutomaan.=)

    VastaaPoista