Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Rannalla


Viimein ihana lämmin päivä ilman ukkosta ja sadekuuroja! Lähdin pyörällä kahdeksan kilometrin päähän rannalle. Ihana oli pulahtaa veteen ja istuskella lammen rannalla, mutta.....................

eihän ilman virkaus, ei toki. Uimisen jälkeen valmistui melkein yksi kori ennen kun pyörä ajoi kotia kohti. Tällaisia päiviä pitäisi olla kesässä enemmän. Kesäloma on loppunut jo ajat sitten mutta vapaipäivinä pitää nauttia aurinkoista ja virkauksesta!

4 kommenttia:

 1. Tosi ihanan retken olet tehnyt.
  Totta kesällä pitää nauttia ulkona olosta ja lämmösstä. Köktellään talvella sitten tuvassa.

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniit maisemat!Harmi, että näitä kesäisiä päiviä on ollut nyt niin harvassa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kesäinen postaus: pyöräily, uinti, käsityöt..

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Niin näitä kesäisiä ihania päiviä vaan ollut tänäkesänä vähänlaisesti milloin pystyi ottamaan aurinkoa ja virkkamaan rannalla. Jospa vielä ennen talvea joku lämmin päivä tulisi jolloin voisi rentoutua ulkona käsityöiden kera.

  VastaaPoista