Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pallista tulikin säkki


Tänä kesänä olen kaiholla muistellut viime kesää kun vietin niin paljon parvekkellani leikaten matonkuteita ja muita käsitöitä tehden. Tänä kesänä taas en juuri ole tarennut olla parvekkeella. Kylmä tai sadeilma ovat estäneet käsitöidentekemisen siellä. Jotain sentään olen saanut tehtyä siellä. Aloin virkata räsykuteista pallia. Sen verran pölystä hommaa oli että oli parempi virkkailla parvekkella kuin sisällä. 

Pikkuhiljaa työ edistyi ja suureni. Niin että pallista tulikin säkkituoli.


Räsykuteet menivät mukavasti virkkaukseen ja loput täytteeseen. Täytettä löytyi nurkista vaikka mitä. Liian ohkaista matonkudetta vanhoja lakonoita, langanpätkiä jne. Pitää vaan tehdä pieni leikkaus palloon että voi vielä lisätä täytettä.
Nyt sitä vaan odottelee kauniimpia säitä että voi taas tehdä jotain mukavaa käsityötä parvekkella.

2 kommenttia:

  1. Kaunis säkkituoli ja tosi hyvä idea matokuteiden käyttämiseen.

    VastaaPoista
  2. Hei vaan ahkeroija! Miten mahtava idea sinulla taas kerran on! Tätä täytyy kokeilla! Parvekkeella tai terassilla on tosiaan kauniilla ilmalla mukava tehdä kaikenlaisia käsitöitä. Itse olen leikellyt matonkuteita tulevia töitä varten. Kun on kaunis ilma ulkona, ei millään malta istua sisällä 'askartelemassa'.
    Odotan innolla, mitä seuraavaksi saamme sinulta nähdä.

    VastaaPoista