Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kokeilu tämäkin

Minun piti saada juuri tietyn väristä vaaleenpunaista kudetta pienen tyttövauvan tarvike koreihin. juuri sellaista ei löytynyt tietenkään mistään ja piti alkaa soveltamaan miten saisi mahdollisimman vaaleapunaisia koreja virkattua.

Tässäpä tulos, Yksivärinen ja kirjava vaaleenpunaista muistuttava kude yhteen. Tämän jälkeen olen jo tehnyt muutaman korin tällä tavoin. Eli kokeilusta tuli käytäntö.

4 kommenttia:

  1. Ompas nämä somia! Voi kumpa minäkin osaisin tämän taidon. Olisi kyllä kaikenlaista mitä voisi sujauttaa noin ihaniin koreihin =) Tosi kauniita ovat

    VastaaPoista
  2. Ei näitä koreja vaikea ole tehdä. Virkkuukoukku käteen ja siitä se lähtee. Nopeasti saa isonkin korin aikaan, Todella mukavaa puuhaa.

    VastaaPoista