Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Koreja, koreja ja taas................


Taas taas koreja! Näitä tulee välillä paljonkin ja sitten taas on pitkä aika ettei yhtään. Pari viikkoa sitten kun valmistelin äidin hautajaisia tuli samalla virkattua pari kymmentä koria kuin huomamatta. Oli syntymäpäiviä jonne tein ja muita lahjakoreja. Näissä koreissa käytin eka kertaa paperinarua matonkuteen kaverina. Varsinkin leprun ja ohkaisen kuuteen kaveriksi käy hyvin jämäköittämään sitä. Ikävin puoli siinä vaan on kun se on aika raskasta virkata ja niin hidasta. No lopputulos sitten korvaa työn vaivat.
Nämä korit tuli annettua äidin entiselle osastolle kiitokseksi. Pidän tästä kuteesta paljon. Sitä on helppo virkata, jämäkkää kudetta ja kuteen kuviot antaa mukavaa sävyä koreihin.
Niin vaikka koreja tekisi kuinka paljon varastoa ei kerkiä kotiin tulemaan kun ne kierivät niin pian uusiin kohteisiin. Niin koskahan ystäväni alkavat kyllästyä näihin koreihin, tai sitten pitää laajentaa ystäväkuntaa.

4 kommenttia:

 1. Nuo virkatut korit on tosi kivoja, sie oletkin urkoinut oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Niin mukavia tehdä! Valmista tulee nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Ja kyllähän bloggailulla saa lisää ystäviä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista ja tervetuloa blogiini!

  VastaaPoista