Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Keskeneräistä räsyvirkkausta


Josain päin Suomenmaata on ollut näyttely keskeneräisistä käsitöistä. Kai sinne olisi joutanut minun räsyvirkkaukseni. No viimekesänä suurin innoin aloin tekemään pientä mattoa räsyvirkauksella, Tein sitä etupäässä parvekeella, ja kai kesä oli liian lyhyt kun ei valmiiksi tullut.Niin ja kai sit tuli valittua liian suuri työ ensimäiseksi räsyvirkkaukseksi. Niin niitä syitä löytyy. No ei kovin paljon puutu mutta kesken on. Nyt sitten odottelen lämpimiä kesäisiä säitä että saan räsyvirkkaustyöni loppuun ja voin joskus esitella valmiista työstä kuvaa.

2 kommenttia:

  1. Virkataanko tuota tuollaisen ruudukonavulla? Aika veikeältä näyttää, teeihmeessä valmiiksi jotta näemme kokonaisuuden.

    VastaaPoista
  2. Niin se on virkkuukoukku jonka toisessa pääsä on silmäneula, mustä kulkee tukikude työlle.

    VastaaPoista