Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Nasaretinkylän käsityöt


Nasaretiin on tehty mielenkiintoinen
 kylä nykyisyyden keskelle..
Tuolta kylältä löytyy Jeesuksenajan ihmisten
elinympäristöä, 
miten he asuivat, työskentelivät jne.


Näistä kuvista näkyy käsitöiden tekoa.
Kangaspuita, kehräämistä...
 


Kasvivärjättyjä lankoja
ja niistä kudottuja kankaita.
 
 


2 kommenttia:

 1. Sattuipas silmiini mielenkiintoisia kuvia! Tuolla Nasaretissa olen käynyt monesti, mutta tuo kylä on vielä näkemättä.
  Myös Baniaksellaolenkäynyt, se on tosi upea paikka.
  Me olimme maaliskuussa Israelissa ja se oli kukkien kannalta hieman liian aikaisin. Bougainvilleat vasta saivat pientä vihertävää oksiinsa, kukista ei ollut tietoakaan. Kevätkukat kyllä jo kukkivat. Siskoillani sitruunapuissa oli paljon hedelmiä, juudaksenpuut kukkivat ja viinirypäle alkoitehdä lehtiä.
  Käyn siellä enimmäkseen keväällä ja syksyllä, joskus olisi kivaa nähdä ihan kesäaikakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun poikkesit blogissani. Tule uudestaankin! Kävin Israelissa huhtikuun lopulla.Niin Nasaretin kylämiljiö on kaupuninkeskellä ihan erillainen maailma kuin mypärillä on. Todella mukava paikka vierailla erityisesti lastenkanssa.

   Poista