Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

maanantai 1. huhtikuuta 2013

eteen taakse


Tossuja edestä ja tossuja takaaHyvää toista pääsiäspäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ompa hauskoja tossukoita!
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Ihania kevään vihreitä tossuja.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Tulin kurkkaamaan kun olit käynyt "meillä"......;O) Mukavaa.Kiitos.
  Onko sulla kokemusta näistä matonkudetossuista? Minkälaiset on jalassa? Kysyn, kun tein itse joku aika sitten samanlaiset, mutta kun en ole jaksanut niitä vielä viimeisetellä, kun jotenkin niistä tuli niin kovin kovan oloiset, niin jäivät sitten tuohon puolitiehjen keikkumaan,.

  VastaaPoista
 4. Yhtä tossuparia käytän paljon. moni pelkää että ne on liukkaita, mutta itse en ole kokenut niin. No kuteesta paljon riippuu minkälaiset niistä tulee kaikista matonkudelaaduista ei saa tossuja aikaiseksi.Hierovat mukavasti jalkapohjaa. kiva kun tulit käymään tällä!

  VastaaPoista