Tietoja minusta

Oma valokuva
Tykkään louskutella kangaspuita.Kankaankudonta on ollut pitkään minun pääharastus. Muutamavuosi sitten innostuin korttien teosta ja se kiinostus on pysynyt. Viimeisenä kiinostuksen kohteena on ollut matonkuteista virkkaminen. Innostun kaikenlaisesta uudesta kovasti. Keskeneräisiä töitä on vaikka kuinkamonta kotona ja uusia suunitelmia pukkaa.Otan mielellään vastaan kommenteja ja neuvoja.Kirjoitele tähän tai sähköpostiini riikka-sofia@hotmail.com . Kiva kun kävit.

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Aina vaan näitä


Niin tällähetkellä
ei sitten luovuus kuki
ei sitten millään

mitään uutta ei synny
ei korttia, neuletta,
virkkausta
niin ei sitten mitään.Paitsi näitä nuttuja.
tämä on lajissaan  viides
ja kuudes on viitävaille valmis.

No hyvä kun jotain sentään saan aikaiseksi.

4 kommenttia:

 1. Nou nutut on tosi tärkeitä,nyt on niiden aika.

  VastaaPoista
 2. Kaikki aikanaan, nyt on nuttujen aika. Ideat hautuu ja sitten on nuttuja jo iso kasa..

  VastaaPoista
 3. Hei vaan. Kun ensimmäisen kerran kirjoitit näistä nutuista, en oikein heti oivaltanut, mistä oli kyse. Sitten selasin Taito-lehteä ja siinä oli juttua näistä nutuista. Tosi tärkeä asia ja oikeastaan vähin mitä voidaan tehdä. Kiitos sinulle, olen tänään hankkinut nuttulangat,ja alan niitä myös välihommina tekemään.

  VastaaPoista
 4. Mä lukenut nutuista jo "aikoja" sitten. No äiti oli alkanut tekemään niitä ja sieltä inspiraatio tarttu mullekin. Mulla kylläkin vasta 3. tulossa, mutta teen niin kauan kuin inspiraatiota riittää.

  Äidiltä kyllä tartti hamstrata nallelankaa nuttuja varten - itseltä kun ei löytynyt kuin nöttönen woolia, eikä täysiä keriä voinut ostaa - näitä on kiva tehdä jämälangoista ja sekoitella värejä =)

  VastaaPoista